KOBRA SSD magas biztonsági fokozatú daráló

Leírás

KOBRA SSD magas biztonsági fokozatú, szilárdtest meghajtó daráló 

 

 

Adagolónyílás: 240 x 25 mm

 

Biztonsági fokozat: DIN 66399 szabványhoz viszonyítva hasonló O-6, T-7, E-7

Vágás: homokszerű darálék

Vágható anyagok: SSD szilárdtest meghajtó, okostelefon, iPad, tablet, pendrive, circuit board, bankkártya, CD/DVD

Hulladéktartály: 35 liter

Áramforrás: 380-415 Volt / 50-60 Hz, 208 Volt / 60 Hz

Teljesítmény: 5 Kw

Méret: 103 x 82 x 121 cm

Kapacitás: akár 40 kg/óra

 

 

A KOBRA SSD daráló képes megsemmisíteni szilárdtest meghajtót, okostelefont, memóriakártyát, iPad-ot, USB memória eszközt, pendrive-ot, tabletet, circuit board-ot, bank és egyéb chipes vagy mágnes kártyát, CD/DVD-t, IC chip flash memóriát, CPU chipet beépített ROM-mal vagy flash memóriával.

Homokszerű darálék keletkezik a ledarált anyagokból, ami meghaladja a szilárdtest meghajtók megsemmisítének NSA/EPL 9-12 követelményeit.

A KOBRA SSD a legkorszerübb 38 lliteres HEPA levegő szűrővel rendelkezik, ami biztosítja a tiszta, biztonságos és kényelmes munkafolyamatot. A levegőszűrő folyamatosan gyűjti a levegőt a gép belsejéből, beleértve az adalgoló kamrát is és a HEPA szűrő felfogja és összegyűjt minden olyan veszélyes anyagot, amit az IC-k gyártása során felhasználnak.

A 240x25 mm adagolónyílás és az adagolónyílásnál lévő biztonsági kefék biztosítják a biztonságos és egyszerű adagolást. A zárható fedél garantálja, hogy illetéktelenek nem férhetnek hozzá a már a gépben lévő anyaghoz.

Kétt lépcsős megsemmisítés, először egy nagy 180 mm átmérőjű 16 késes örlő dolgozik, majd a második lépcső biztosítja a kívánt eredményt, amiket az elektromos ellenörző rendszer folyamatosan úgy állít, hogy szinkronban dolgozzanak. A jelzőfények mutatják, hogy hol tart a munkafolyamat.

A KOBRA SSD bizotnsági leállás funkcióval van ellátva és elakadás esetén automatikusan visszamenetbe kapcsol.

A KOBRA több mint 30 éves tapasztalata biztosítja, hogy a KOBRA SSD tökéletes megoldás szilárdtest meghajtók megsemmisítésére.

 

 

 

 

Hasonló termékek
KOBRA Flexpack karton újrahasznosító gép. A Kobra Flexpack az elhasznált kartondobozokat csomagolóanyaggá alakítja át, ami használható párnázó anyagként és térkitöltőként is.
A KOBRA AF.2 automata adagolós iratmegsemmisítő az automata tömörítővel a leginnovatívabb és leggyorsabb automatikus iratmegsemmisítő a globális piacon. A speciális papír tömörítő optimalizálja a zsák kapacitását, hogy ne kelljen olyan gyakran üríteni a hulladékzsákot. A tömörítő négyszeresére (600 literre) növeli a hulladéktartály kapacitását.
KOBRA CYCLONE ipari daráló: változtatható biztonsági fokozat / vágási méret, 500 lap darálása bármelyik biztonsági fokozattal, 400 literes hulladéktartály.
KOBRA 430 TS szállítószalagos ipari iratmegsemmisítő: nagy kapacitás, akár 105 lap, folyamatos használat, 480 literes hulladéktartály, 430 mm adagolónyílás, Made in EU.
Title Text
Nem lépek be.