KOBRA Flexpack karton újrahasznosító gép

Leírás

KOBRA Flexpack karton újrahasznosító gép

 

 

A KOBRA Flexpack egyszerre 3 réteg kartont tud feldolgozni (kb. 20 mm, függ a karton súlyától, vastagságától).

A Kobra Flexpack az elhasznált kartondobozokat csomagolóanyaggá alakítja át, ami használható párnázó anyagként és térkitöltőként is.

A Flexpack egyidejűleg vágja és perforálja a kartonokat és kiváló minőségű csomagolóanyaggá alakítja. Időt és költséget takarít meg, valamint védi a környezetet.

A csomagolóanyag tömörsége állítható egy speciálisan kialakított lemez segítségével, ami az adagolónyílás hátulján helyezkedik el.

Az állítható munkaszélesség lehetővé teszi, hogy a csomagolás mérete optimális legyen. A nagy kényelmes asztal biztosítja a könnyű kezelhetőséget.

Érintőképernyős kezelőfelület mutatja, mely funkciók vannak aktiválva. LED terhelésmérő mutatja mennyire van kihasználva a gép teljesítménye.

A hatékonyan és halkan dolgozó 24 órás folyamatos üzemű motor jelentős energia költséget takarít meg.

Erős, robusztus meghajtás és magas széntartalmú acél vágókések.

Vészleállító gomb, a felhasználó biztonsága érdekében.

Fékezhető, könnyen gurítható a kerekein.

Oldal nyitott 427 mm-es adagolónyílás. A 427 mm-nél nagyobb részt oldalt levágja.

 

 

 

 

 

Made in EU

 

 

Hasonló termékek
A KOBRA AF.2 automata adagolós iratmegsemmisítő az automata tömörítővel a leginnovatívabb és leggyorsabb automatikus iratmegsemmisítő a globális piacon. A speciális papír tömörítő optimalizálja a zsák kapacitását, hogy ne kelljen olyan gyakran üríteni a hulladékzsákot. A tömörítő négyszeresére (600 literre) növeli a hulladéktartály kapacitását.
KOBRA SSD magas biztonsági fokozatú daráló, SSD meghajtó, okostelefon, memóriakártya, iPad, pendrive, tablet, circuit board, bankkártya, CD/DVD darálására.
KOBRA CYCLONE ipari daráló: változtatható biztonsági fokozat / vágási méret, 500 lap darálása bármelyik biztonsági fokozattal, 400 literes hulladéktartály.
KOBRA 430 TS szállítószalagos ipari iratmegsemmisítő: nagy kapacitás, akár 105 lap, folyamatos használat, 480 literes hulladéktartály, 430 mm adagolónyílás, Made in EU.
Title Text
Nem lépek be.