Iratmegsemmisítő

Iratmegsemmisítő

 

Napjainkban az iratmegsemmisítő már elengedhetetlen része munkahelyünknek, mert nem dobhatjuk ki sértetlenül az érzékeny adatokat tartalmazó dokumentumainkat.

Az iratmegsemmisítő kiválasztásánál először a vágást szükséges meghatározni.

Az aprítási méret határozza meg a biztonsági fokozatot. Minél apróbb darabokra vág az iratmegsemmisítő, annál magasabb biztonsági fokozatot garantál. 

Csíkra, vagy konfettire vágjon? 

A csíkra vágó iratmegsemmisítő csak hosszában vágja a papírt, ezért a hulladéktartály gyorsabban megtelik, mint egy ugyanakkora konfettire vágó iratmegsemmisítő esetén. 

A csíkra vágó iratmegsemmisítő nagyobb lapkapacitású és nem igényel semmilyen napi karbantartást.

A konfettire vágó iratmegsemmisítő magasabb biztonsági fokozatot biztosít, vágókéseit rendszeresen szükséges olajozni iratmegsemmisítő olajjal (kivéve KOBRA AF+1, AF.1 C4). Olajozás menete: egy A4 lapot cikk-cakkosan olajozzunk be és daráljuk le. Érdemes automata olajozós iratmegsemmisítőt választani magsabb biztonsági fokozatnál, illetve akkor is, ha többen használják a gépet.

 

Minőségi alkatrészeknek köszönhetően minden KOBRA iratmegsemmisítő folyamatos használatra alkalmas. A legtöbb KOBRA modell fém hajtáslánccal, acél fogaskerekekkel rendelkezik. Minden KOBRA iratmegsemmisítőben edzett acél vágókések vannak.

Title Text
Nem lépek be.